Twente
Sales
HBO MBO
Reageer nu!
16 September

After Sales medewerker

Jij bent de spil tussen techniek, klanten en after sales

Jij krijgt het voor elkaar

In de fase van after-sales ben jij degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden blijven na aankoop. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij vragen en problemen die zich voordoen na de levering. Het is aan jou om klachten op te lossen en de klanttevredenheid hoog te houden.

Je bent verantwoordelijk voor de gehele after sales. Je bedient de klanten als er vraag is naar spare parts, of andere onderdelen of reparaties. Verder houd je je bezig met het opstellen en verwerken van offertes en het onderhouden van klantrelaties, zowel intern als extern. Je zorgt voor een goede operationele opzet voor onderhoudscontracten en incidentmanagement, en houdt ook de KPI's bij met betrekking tot de after-sales klantenservice en installaties. Je zorgt voor de juiste specificaties, handleidingen en het opsturen van kleinere onderdelen. Voor grotere problemen, schakel je engineering en/of een buitendienst monteur in. Hiervoor regel je alles, van onderdelen, gereedschappen, overige materialen, juiste documentatie, etc.

Ook zorg je dat voor de monteur de reis van en naar de klant en de huisvesting geregeld is. Je zorgt voor een juiste administratie (zowel in- als extern) en een correcte facturatie richting de klant. Om dit alles in goede banen te leiden werkt je nauw samen en stuur je ook ca. 4 monteurs projectmatig aan. Je gaat in de toekomst bezig met het maken van plannen om de after-sales meer preventief op te zetten. Je doet hiervoor onderzoek, werkt zaken uit, stelt budgetten op etc.

Kortom, jij bent de spil in het web als het gaat om after-sales en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zelfs in een snel veranderende omgeving.

Jouw nieuwe werkgever

Is een technische innovatieve organisatie in Twente.

Onze checklist

Opleiding:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Vereist is ervaring in een technisch/commerciële functie, bij voorkeur in de after sales in een technisch complexe organisatie of je bent een starter vanuit een relevante technische HBO opleiding.

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals goed pensioen, 40 vakantiedagen, scholingsbudget, mobiele telefoon, auto van de zaak, reis- en thuiswerkvergoeding.
  • Het betreft een structurele functie, waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever.
  • Het gaat om een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week.
  • Salarisindicatie: € 3000 - € 4000,- bruto per maand.

Jouw vak is ons specialisme

Wie zijn wij *

Wij zijn TalentRecruit, dé specialist als het gaat om Supply Chain, HR & Finance én Sales & Marketing vacatures. Dit doen we met een persoonlijke benadering, heldere afspraken en recruitment op maat. Dankzij ons uitgebreide netwerk en kennis van de branche bemiddelen wij succesvol voor vaste, tijdelijke en interim functies in de regio's Overijssel en Gelderland. Vragen over deze vacature of onze werkwijze? Onze recruiter Linda heeft het antwoord via 06-21474098.

Nog 1 klik verwijderd

Van jouw nieuwe baan als After Sales medewerker. Ben jij enthousiast over de functie en heb je onze checklist afgevinkt? Solliciteer dan nu op de vacature via onderstaande button en misschien drinken we binnenkort een kop koffie met elkaar.

Linda Posthuma

Meer informatie

  • Sinds Juni 2024
  • Recruitment Professional
  • Sales & Marketing

Relevante vacatures

Inschrijven
Talent Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.